Våre aktiviteter

Nedenfor ser du våre ulike aktiviteter. Se i kalenderen for mer informasjon.

 

Sprell Levende Gudstjeneste
Halden Baptistmenighet ønsker å ha fokus på barn og familier, derfor har vi Sprell levende gudstjeneste ca en gang pr mnd. På disse Gudstjenestene er det ofte sanger rettet mot barn, også talen er fokusert på de litt yngre. Noen ganger får vi også besøk på disse Gudstjenestene, uansett kan det alltid skje noe spennende for alle aldre!


Formiddagsgudstjeneste
Halden Baptistmenighet er en Gudstjenestefeirende menighet der vi har fast Gudstjeneste hver søndag formiddag kl 11:00. (Noen få ganger er det endringer, se i kalenderen for mer informasjon). Alle er velkomne på våre Gudstjenester.


Søndagsskolen
Søndagen er ikke bare for de voksne! I Halden Baptistmenighet ønsker vi å satse på barna, derfor har vi Søndagsskole nesten hver søndag kl 11.00, bortsett fra når det er familiegudstjenester og sprell levende gudstjeneste. Her er alle barn velkomne til å lære mer og Jesus, og hva han kan bety for oss i dag. Foreldre er velkomne til å være med på Søndagsskolen, eller på Gudstjenesten som går parallelt.


Bapteens - Ungdomsklubb
Fredag kveld er det ungdomsklubb i kjelleren i kirka fra kl 20:00 til ca 23:30. Der samles ungdommer til ulike aktiviteter, som Wii, bordtennis, leker, biljard og en veldig bra kiosk. Ca kl 22.00 har vi andakt. Kom å bli med på bapteens. Fra ungdomsskolen og oppover.


Formiddagstreff
Samlingen er lagt med program som inneholder musikk, sang, åresalg, foredrag, andakt og bevertning. Samlingen i Peisestua er en trivelig mulighet til å pleie sitt sosiale og åndelige behovet. Det er ikke et internt ”baptistmøte”, men blir besøkt av kirkens naboer, venner av folk i menigheten og medlemmer fra andre kirker. Vanligvis holdes Formiddagstreffet den første fredagen i måneden.


Misjonsforening
Annen hver mandag samles misjonsforeningen. Her vil det være en liten andaktsstund. Resten av tiden lager vi ulike ting til julemessen, prater sammen og har det hyggelig.


Bønnemøter
Bønn er en viktig del av menigheten. Vi ønsker at bønnen skal følge oss i alt vi gjør, og dermed være integrert i alle aktiviteter. I tillegg til dette har vi noen egne bønnemøter. Det er felles bønnemøter i byen kl 08.00, og eget bønnemøte for menigheten kl 18.00 annen hver tirsdag.


Konfirmasjon

Vi har felles opplegg sammen med andre Baptistmenigheter på Østlandet. Vi drar på fire leirer sammen. Tre av leirene foregår på Kornsjøbukta. Der får dere lære om menighet, bibel og Jesus. Vi har også mye fokus på selvbilde, mobbing og andre viktige temaer. Den fjerde leiren er på Vegårtun leirsted i Vegårshei. Der er vi sammen med konfirmanter også fra Vestlandet og Sørlandet.

Konfirmantopplegget på Tabernaklet er åpent for alle. Det kreves verken tilhørighet eller dåp for å være med, da vi som baptistmenigheter legger vekt på at konfirmantåret skal være et år med undervisning i den kristne tro.

VI følger et undervisningsopplegg som heter TenTro Det er et opplegg som brukes av menigheter i hele landet.

Hvis du ikke fikk med deg informasjonsmøtet for kommende konfirmant-år, så er du eller dine foreldre velkommen til å ta kontakt med vår konfirmantleder Stig Andre Lippert på tlf 916 09 212, eller på epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Merk eposten «Konfirmant 2016/17».

Velkommen som konfirmant hos Halden baptistmenighet!


 

 

Aktuelt

Gudstjeneste
søndag 27.05.2018
kl. 11:00
Søndagsskole
søndag 27.05.2018
kl. 11:00
Misjonsforening
mandag 28.05.2018
kl. 19:00
Bønnemøte
tirsdag 29.05.2018
kl. 18:00
Felles bønnemøte på Salen
onsdag 30.05.2018
kl. 08:00
Bapteens
fredag 01.06.2018
kl. 20:00

Vi er på Facebook: